Over Annieta

Over Annieta

Mijn naam is Annieta van der Wal, ik ben getrouwd met Michiel en we hebben drie kinderen. In 1994 ben ik begonnen met mijn salon hier in Zeewolde. Dat betekent dat ik al ruim vijfentwintig jaar bezig ben binnen dit vakgebied.
Er is in de afgelopen vijfentwintig jaar veel veranderd op het gebied van huidverzorging. Plezier in mijn vak vormde door de jaren heen altijd de constante factor.

Ik houd van mensen, ik houd er van om voor ieder een specifieke en persoonlijke behandeling samen te stellen waarbij we gaan voor het hoogst haalbare resultaat. Ik houd van een uitdaging, wat mij extra motiveert ook die lastige huidproblemen aan te pakken. Ik houd er van om u een goed gevoel te geven, te zorgen voor dat stukje ontspanning waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Blijven ontwikkelen
Ik heb de afgelopen vijfentwintig jaar talloze vakopleidingen en specialisaties gevolgd waardoor ik goed op de hoogte ben van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de branche. Ik ben aangesloten bij de Anbos. Niet alleen omdat het een kwaliteitskeurmerk is waardoor ik me onderscheid van andere salons, maar ook omdat de Anbos zorgt voor bijblijven in vakkennis. Ze organiseren regelmatig trainingsdagen en congressen waarin allerlei noviteiten en ontwikkelingen de aandacht krijgen.

Laten stralen
Daarnaast zet ik mij als vrijwilliger in voor de stichting Look Good Feel Better. Deze stichting geeft mensen met kanker advies op het gebied van huidverzorging. Dit kan één op één in de salon maar dit gebeurt met name in de ziekenhuizen waar ik workshops verzorg. Het is waardevol om te zien hoe een goede huidverzorging de patiënten letterlijk en figuurlijk weer laat stralen.