Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

tacitly rencontre application mobile Er zijn veel verschillende soorten gezichtsbehandelingen, helemaal afgestemd op ieder huidtype.

site de rencontre motards Nola covid-19 flir Complete gezichtsbehandeling, duur  90 minuten
De complete gezichtsbehandeling is de meest uitgevoerde behandeling. Na een huidanalyse wordt de huid gereinigd en daarop volgt er een dieptereiniging. De huid wordt vervolgens nagelopen op oneffenheden en worden de wenkbrauwen geëpileerd. Daarna volgt een ontspanningsmassage en een masker en besluiten we de behandeling met een dagcréme en een lichte make-up. De gebruikte producten worden volledig afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

site rencontre ukrainienne gratuit https://habitpro.fr/56332-rencontre-senegalaise-au-maroc-89232/ Mini gezichtsbehandeling, duur 60 minuten
De mini gezichtsbehandeling is te vergelijken met de complete gezichtsbehandeling, alleen vervallen de ontspanningsmassage en de make-up. Wanneer u iets krapper zit in de tijd, maar toch een volledig op uw huid afgestemde behandeling wilt, is deze gezichtsbehandeling een zeer goede optie.