De praktijk en contact

In een lichte, moderne salon behandelt Annieta steeds één klant tegelijk. In de rust van de praktijk voel je je al snel op je gemak. Annieta beschikt over een breed scala aan professionele apparatuur en biedt elk huidtype een passende behandeling.

Welkom

Annieta van der Wal, Praktijk voor huidverzorging

Nachtegaal 7
3893 JT Zeewolde

telefoon: (036) 5225370 e-mail: info@annietavanderwal.nl

Over Annieta

Over Annieta

Mijn naam is Annieta van der Wal, ik ben getrouwd met Michiel en we hebben drie kinderen. In 1994 ben ik begonnen met mijn salon hier in Zeewolde. Dat betekent dat ik al ruim vijfentwintig jaar bezig ben binnen dit vakgebied.
Er is in de afgelopen vijfentwintig jaar veel veranderd op het gebied van huidverzorging. Plezier in mijn vak vormde door de jaren heen altijd de constante factor.

Lees hier meer

De salon

De salon

In een lichte, moderne salon behandelt ik steeds één klant tegelijk. Dit maakt mijn behandelingen persoonlijk en aangenaam. In de rust van de praktijk voel je je al snel op je gemak. Ik beschikt over een breed scala aan professionele apparatuur en kan elk huidtype een passende behandeling aanbieden omdat ik met verschillende cosmetica merken werkt. Kwaliteit, hygiëne en veiligheid staan voorop.

Lees hier meer