Anti-veroudering

Anti-veroudering

Een verouderende huid heeft extra zorg nodig. De huid heeft extra behoefte aan een passende behandeling en bijpassende producten, om het te geven wat nodig is op dat moment. Of het nu gaat om rimpels, een verslapte huid,  het aanbod in anti-verouderende behandelingen is groot en gevarieerd. Afhankelijk van uw wens en maken we samen een verantwoorde keuze uit onderstaande behandelingen. Simone Mahler en Neoderma zijn productlijnen die voor deze behandelingen worden gebruikt.

 

 

 

https://diabetesfrees.com/sugar-and-covid-19/ Oxypeeling van Esthederm, duur 90 minuten
Een behandeling voor iedereen die opzoek is naar een stralende, jeugdige huid. Het resultaat van deze behandeling is een glad huidoppervlak, een stevigere huid en een stralende teint.

real sport bets Chitomasque, duur 90 minuten
Peeloff maskerbehandeling voor de vochtarme en/of rijpere huid met als doel de huid haar veerkracht en helderheid terug te geven. Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. list of neurontin withdrawal symptoms Coatzintla

mensagem de aceito namorar com vc Melo Masque Peel-off S, duur 90 minuten
Peeloff maskerbehandeling voor de gevoelige huid met als doel roodheid verminderen, een verhelderde teint en eventuele ontstekingen te remmen.

flatwise vegas slots casino Masque Nr.9, duur 60 of 90 minuten 
Een masque proffesionelle voor de onzuivere huid  met als doel de huid van overtollig talg te ontdoen en haar meer zuurstof te geven waardoor de huid er meteen frisser en zuiverder uitziet.

best legitimate online pokies unweariedly EGF Repairlift behandeling, duur 90 minuten
Een Biocellulose maskerbehandeling voor de rijpere huid met als doel de huid te liften en te herstellen en het vochttekort te herstellen zodat de huid er jonger en steviger uit gaat zien.

Kłodzko betway league of legends Skin Gravity behandeling, duur 90 minutenEen  specifieke verstevigende anti-verouderingsbehandeling met als doel de huid te liften en de gelaatscontouren te verstrakken  waardoor de huid er jonger en steviger uit gaat zien.

DSC_0392

Oligomasque, duur 60 of 90 minuten 
Een anti ageing masker op basis van Algen om de huid te ontgiften en haar vochtbalans te herstellen waardoor de huid er frisser en veerkrachtiger uitziet.

Galbolift hals en decolleté behandeling, duur 15 minuten tijdens de gezichtsbehandeling
Een pakking op hals en decolleté waardoor rimpels verminderen en de huid er gladder en steviger uitziet.

Biocellulose oogmasker, duur 15 minuten tijdens de gezichtsbehandeling
Een behandeling voor de tere huid rondom de ogen waardoor wallen en kringen zichtbaar verminderen en de huid zacht en soepel aanvoelt.