Actueel

Covid-19 hygieneprotocol

Covid-19 hygieneprotocol

Deze tijden van Corona vragen om bijzondere maatregelen om ieders veiligheid te waarborgen.

Net als andere salons, treft de praktijk van Annieta van der Wal ook extra hygiënemaatregelen. Om een bezoek aan de salon voor u en Annieta zo veilig mogelijk te laten verlopen vindt u HIER een protocol m.b.t. uw bezoek. Leest u die zorgvuldig door voordat u komt? Bedankt!

 

Vrienden van St. Jansdal

Vrienden van St. Jansdal

Door middel van workshops voor de stichting Look Good Feel Better zet ik me in voor de patiënten van St. Jansdal ziekenhuis in Harderwijk. Heerlijk om de patiënten weer te laten stralen. Ik geef de deelnemers advies over goede verzorging van hun huid. Daarnaast laat ik met een paar simpele make-up adviezen zien hoe de deelnemers hun gezicht meer kunnen laten spreken. Het is mooi dat deelnemers op deze manier hun prachtige buitenkant hervinden.

Lees hier meer

Feestelijk jubileumjaar!

Feestelijk jubileumjaar!

Praktijk voor huidverbetering van Annieta van der Wal bestaat in 2019 vijfentwintig jaar. Ooit klein begonnen aan het Vossendal met drie dagdelen per week, is de salon uitgegroeid tot een volle praktijk aan de Nachtegaal die elke dag geopend is. ’Ik heb een heel trouwe klantenkring’, vertelt Annieta. ’Sommige mensen komen al vijfentwintig jaar bij mij en dat is fantastisch, mede aan hen heb ik het succes van mijn salon te danken. Het jubileumjaar wil ik vooral gebruiken om hen te bedanken door middel van diverse feestelijke acties.’

Lees hier meer

Ongewenst haar weg in een flits

Ongewenst haar weg in een flits

Overbeharing of ongewenste haargroei kan voor irritatie en onzekerheid zorgen, zeker in de zomermaanden. Het verwijderen van ongewenste beharing is vaak tijdrovend, pijnlijk en kostbaar. ’Toch is er een oplossing om voorgoed af te rekenen met overbeharing’, vertelt Annieta van der Wal, praktijk voor huidverbetering.

Lees hier meer